O blogu

Prerazmišljavanje je blog nastao iz potrebe da svoje misli povodom knjiga ne mrmorim samo u dnevnik i jedvazainteresovane uši članova porodice. Odnedavno ima i verziju na engleskom, tj. karticu sa tekstovima koji su samo na engleskom napisani, pošto (još) ne stižem da prevedem ove s našeg.

Uz najnoviji dodatak blogu, rubriku Preslušavanje, uvela sam i kategoriju gostujućih autora. Ako imate šta da kažete o muzici ili knjigama, a nemate gde ili želite baš ovde, pišite mi na prerazmisljavanje@gmail.com 🙂

Ja, evo, već duže nego što sam planirala, studiram Srpski jezik i književnost. Već 21 od 25 godina koliko imam čitam gde god da se zadesim. Objavljena mi je samo jedna kratka priča i, dok dograđujem biblioteku, sanjam o bar jednoj celoj knjizi s mojim imenom na koricama.

Ima godinu dana kako predajem engleski i srpski jezik, uglavnom onima kojima ni jedan od njih nije maternji. Ima nekoliko meseci kako prijateljujem sa izdavačkim kućama Imprimatur i Odiseja, kojima sam zahvalna na proširenju porodice Prerazmišljavanja.

Ima nekoliko godina kako se bavim pisanjem recenzija, lekturom i prevodom, a odnedavno organizujem i promocije knjiga. Cenovnik usluga vam je na zvaničnoj fejsbuk stranici Prerazmišljavanja, a ja ću biti najzahvalnija na svetu ako proširite reč o tome. Znate već, posao se traži stalno.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s